AGENDA
ESCOLA ANTONI DOLTRA
 • dl., 26 d’abr.
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE PREVENCIÓ DEL CONSUM DE TABAC
  El dilluns 26 d'abril, el grup de 6è farà el "Taller de prevenció del consum de tabac" que ofereix l'Ajuntament de Pineda dins el programa de Salut a l'Escola.
 • dt., 27 d’abr.
  Pineda de Mar
  VISITA A LA DEIXALLERIA MUNICIPAL - 4t
  El dimarts 27 d'abril al matí, els grups de 4t, faran una visita a la deixalleria municipal.
 • dc., 28 d’abr.
  Teatre Clavé
  TEATRE CLAVÉ. CICLE INICIAL.
  El dimecres 28 d'abril els grups de Cicle Inicial, aniran al Teatre Clavé (Tordera) a veure l'obra "El barret d'en Peret". Jordi Tonietti ja somiava a ser músic amb només quatre anys. Als 54 anys, pot afirmar que el seu somni de nen s’ha fet realitat.
 • dc., 28 d’abr.
  Pineda de Mar
  VISITA A LA DEIXALLERIA MUNICIPAL - 5è
  El 28 d'abril al matí, els grups de 5è faran una visita a la deixalleria municipal.
 • dc., 28 d’abr.
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE CIRC XL - P4
  El dimecres 28 d'abril al migdia, el grup de P4, farà un taller de circ amb la companyia Passabarret. És una activitat de primer contacte amb els elements circenses, on es treballen diferents disciplines professionals, però adaptades a nivell escolar.
 • dc., 28 d’abr.
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE ROBÒTICA - 6è
  El dimecres 28 d'abril al migdia, el grup de 6è farà un taller de robòtica amb Univers Quark, que ens oferirà una aproximació als automatismes de la robòtica i la seva programació. Els aparells utilitzats són petits artefactes que disposen de reconeixement tàctil, visual o acústic.
 • dc., 28 d’abr.
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE CIRC XL - 4t A
  El dimecres 28 d'abril al migdia, el grup de 4t A farà un taller de circ amb la companyia Passabarret. És una activitat de primer contacte amb els elements circenses, on es treballen diferents disciplines professionals, però adaptades a nivell escolar.
 • dc., 05 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE MÀGIA - 1r
  El dimecres 5 de maig al migdia el grup de 1r farà un taller de màgia amb el Màgic Raul. Els nens i les nenes aprendran a construir i realitzar els seus propis jocs de màgia, fàcils i de gran impacte.
 • dc., 05 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE ROBÒTICA - 5è A
  El dimecres 5 de maig al migdia, el grup de 5è A farà un taller de robòtica amb Univers Quark, que ens oferirà una aproximació als automatismes de la robòtica i la seva programació. Els aparells utilitzats són petits artefactes que disposen de reconeixement tàctil, visual o acústic.
 • dv., 07 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE CIRC XL - 4t B
  El divendres 7 de maig al migdia, el grup de 4t B farà un taller de circ amb la companyia Passabarret. És una activitat de primer contacte amb els elements circenses, on es treballen diferents disciplines professionals, però adaptades a nivell escolar.
 • dv., 07 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE CIRC XL - P5
  El divendres 7 de maig al migdia, el grup de P5 farà un taller de circ amb la companyia Passabarret. És una activitat de primer contacte amb els elements circenses, on es treballen diferents disciplines professionals, però adaptades a nivell escolar.
 • dt., 11 de maig
  Pineda de Mar
  SORTIDA AL SALT DE L'AIGUA - 4t A
  El dimarts 11 de maig, el grup de 4t A farà una sortida al Salt de l'Aigua.
 • dj., 13 de maig
  Pineda de Mar
  SORTIDA AL SALT DE L'AIGUA - 4t B
  El dijous 13 de maig, el grup de 4t B farà una sortida al Salt de l'Aigua.
 • dc., 19 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE ROBÒTICA - 5è B
  El dimecres 19 de maig al migdia, el grup de 5è B farà un taller de robòtica amb Univers Quark, que ens oferirà una aproximació als automatismes de la robòtica i la seva programació. Els aparells utilitzats són petits artefactes que disposen de reconeixement tàctil, visual o acústic.
 • dj., 20 de maig
  Teatre Clavé
  TEATRE CLAVÉ. CICLE MITJÀ I CICLE SUPERIOR.
  El dijous 20 de maig els grups de CM i CS, aniran al Teatre Clavé (Tordera) a veure "Dintríssim" dels Xiula. Un recorregut per l’interior del cos humà on podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s’amaguen en cadascun de nosaltres.
 • dv., 21 de maig
  Pineda de Mar
  SORTIDA A LA RIERA DE PINEDA - 3r
  El divendres 21 de maig, el grup de 3r farà una sortida a la Riera de Pineda on, tot passejant, descobriran aquest indret del nostre poble.
 • dc., 02 de juny
  Teatre Clavé
  TEATRE CLAVÉ. EDUCACIÓ INFANTIL
  El dimecres 2 de juny els grups d'Educació Infantil, aniran al Teatre Clavé (Tordera) a veure l'obra "Corre Trufa". L’escenografia creativa i la gran diversitat d’instruments musicals ens transportaran a una atmosfera a estones màgica i a estones molt divertida.
 • dc., 21 d’abr.
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE CIRC XL - P3 B
  El dimecres 21 d'abril al migdia, el grup de P3 B, farà un taller de circ amb la companyia Passabarret. És una activitat de primer contacte amb els elements circenses, on es treballen diferents disciplines professionals, però adaptades a nivell escolar.

ESCOLA ANTONI DOLTRA

 

Carrer Narcís Monturiol, 55 (Poble Nou)

08397 Pineda de Mar (Barcelona)

93 767 14 60

© 2020 Escola Antoni Doltra.

Powered by AcmeWeb

LOGO OK - ACME.png
edu365_cat.png
família_i_escola.png
escola_nova_21.png
edu3_cat.png
#aquiproubullyuing.png