AGENDA
ESCOLA ANTONI DOLTRA
 • TEATRE CLAVÉ. EDUCACIÓ INFANTIL
  dc., 02 de juny
  Teatre Clavé
  TEATRE CLAVÉ. EDUCACIÓ INFANTIL
  El dimecres 2 de juny els grups d'Educació Infantil, aniran al Teatre Clavé (Tordera) a veure l'obra "Corre Trufa". L’escenografia creativa i la gran diversitat d’instruments musicals ens transportaran a una atmosfera a estones màgica i a estones molt divertida.
 • COLÒNIES A 6è
  dc., 02 de juny
  Tiana
  COLÒNIES A 6è
  Del 2 al 4 de juny el grup de 6è marxarà de colònies a La Conreria (Tiana), al bell mig de la Serra de Marina, per fer-hi diverses activitats.
 • TALLER DE CIRC XL - P3 B
  dv., 28 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE CIRC XL - P3 B
  El divendres 28 al migdia, el grup de P3 B, farà un taller de circ amb la companyia Passabarret. És una activitat de primer contacte amb els elements circenses, on es treballen diferents disciplines professionals, però adaptades a nivell escolar.
 • TALLER DE CIRC XL - 3r
  dv., 28 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE CIRC XL - 3r
  El divendres 28 de maig al migdia, el grup de 3r farà un taller de circ amb la companyia Passabarret. És una activitat de primer contacte amb els elements circenses, on es treballen diferents disciplines professionals, però adaptades a nivell escolar.
 • SORTIDA AL SALT DE L'AIGUA - 4t B
  dc., 26 de maig
  Pineda de Mar
  SORTIDA AL SALT DE L'AIGUA - 4t B
  El dimecres 26 de maig, el grup de 4t B farà una sortida al Salt de l'Aigua.
 • TALLER DE CIRC XL - P3 A
  dv., 21 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE CIRC XL - P3 A
  El divendres 21 de maig al migdia, el grup de P3 A, farà un taller de circ amb la companyia Passabarret. És una activitat de primer contacte amb els elements circenses, on es treballen diferents disciplines professionals, però adaptades a nivell escolar.
 • TALLER DE CIRC XL - 2n
  dv., 21 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE CIRC XL - 2n
  El divendres 21 de maig al migdia, el grup de 2n farà un taller de circ amb la companyia Passabarret. És una activitat de primer contacte amb els elements circenses, on es treballen diferents disciplines professionals, però adaptades a nivell escolar.
 • SORTIDA A LA RIERA DE PINEDA - 3r
  dv., 21 de maig
  Pineda de Mar
  SORTIDA A LA RIERA DE PINEDA - 3r
  El divendres 21 de maig, el grup de 3r farà una sortida a la Riera de Pineda on, tot passejant, descobriran aquest indret del nostre poble.
 • LABORATORI LLETRES I FILS - 4t B
  dv., 21 de maig
  Escola Antoni Doltra
  LABORATORI LLETRES I FILS - 4t B
  El divendres 21 de maig de maig al matí, el grup de 4t B farà l'activitat "Lletres i fils", un laboratori de lectura per experimentar els contes a través dels elements que els conformen. Aquesta activitat s'emmarca dins el Pla Lector de Pineda.
 • TEATRE CLAVÉ. CICLE MITJÀ I CICLE SUPERIOR.
  dj., 20 de maig
  Teatre Clavé
  TEATRE CLAVÉ. CICLE MITJÀ I CICLE SUPERIOR.
  El dijous 20 de maig els grups de CM i CS, aniran al Teatre Clavé (Tordera) a veure "Dintríssim" dels Xiula. Un recorregut per l’interior del cos humà on podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s’amaguen en cadascun de nosaltres.
 • TALLER DE CIRC XL - 4t A
  dc., 19 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE CIRC XL - 4t A
  El dimecres 19 de maig al migdia, el grup de 4t A farà un taller de circ amb la companyia Passabarret. És una activitat de primer contacte amb els elements circenses, on es treballen diferents disciplines professionals, però adaptades a nivell escolar.
 • TALLER DE ROBÒTICA - 5è B
  dc., 19 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE ROBÒTICA - 5è B
  El dimecres 19 de maig al migdia, el grup de 5è B farà un taller de robòtica amb Univers Quark, que ens oferirà una aproximació als automatismes de la robòtica i la seva programació. Els aparells utilitzats són petits artefactes que disposen de reconeixement tàctil, visual o acústic.
 • TALLER DE CIRC XL - P4
  dc., 19 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE CIRC XL - P4
  El dimecres 19 de maig al migdia, el grup de P4, farà un taller de circ amb la companyia Passabarret. És una activitat de primer contacte amb els elements circenses, on es treballen diferents disciplines professionals, però adaptades a nivell escolar.
 • LABORATORI LLETRES I FILS - 4t A
  dt., 18 de maig
  Escola Antoni Doltra
  LABORATORI LLETRES I FILS - 4t A
  El dimarts 18 de maig de maig al matí, el grup de 4t A farà l'activitat "Lletres i fils", un laboratori de lectura per experimentar els contes a través dels elements que els conformen. Aquesta activitat s'emmarca dins el Pla Lector de Pineda.
 • SORTIDA A LA FLORISTERIA - P4
  dl., 17 de maig
  Pineda de Mar
  SORTIDA A LA FLORISTERIA - P4
  El dilluns 17 de maig el grup de P4 farà una visita a la Floristeria Botànic.
 • LABORATORI LLETRES I FILS - 3r
  dv., 14 de maig
  Escola Antoni Doltra
  LABORATORI LLETRES I FILS - 3r
  El divendres 14 de maig de maig al matí, el grup de 3r farà l'activitat "Lletres i fils", un laboratori de lectura per experimentar els contes a través dels elements que els conformen. Aquesta activitat s'emmarca dins el Pla Lector de Pineda.
 • SORTIDA AL SALT DE L'AIGUA - 4t A
  dt., 11 de maig
  Pineda de Mar
  SORTIDA AL SALT DE L'AIGUA - 4t A
  El dimarts 11 de maig, el grup de 4t A farà una sortida al Salt de l'Aigua.
 • TALLER DE CIRC XL - P5
  dv., 07 de maig
  Escola Antoni Doltra
  TALLER DE CIRC XL - P5
  El divendres 7 de maig al migdia, el grup de P5 farà un taller de circ amb la companyia Passabarret. És una activitat de primer contacte amb els elements circenses, on es treballen diferents disciplines professionals, però adaptades a nivell escolar.