top of page

EXPERIMENTEM AMB ELS NOSTRE SENTITS.

A la classe de P4B treballem els nostres sentits, el de l'OÏDA a les sessions de música, aprenent a diferenciar i escoltar sons i silencis, sons forts i fluixos, ......


Per treballar el sentit de l'OLFACTE vam olorar un potet sense saber què hi havia a dins i tot seguit vam dibuixar el que aquella olor ens havia suggerit......alguns de nosaltres tenim el nas molt fi!! de seguida vam saber endevinar què hi havia dins del pot!. Després vam poder olorar el que hi havia dins de tots els pots: xocolata, llimona, cafè, mandarina, plàtan.....

El sentit del TACTE l'hem treballat experimentant amb el nostre cos en un circuit de diferents textures i materials, amb l'ajuda dels nostres peus, mans i tot el cos vam poder experimentar tot un munt de noves sensacions. Hi havia textures que ens feien pessigolles, altres punxaven, altres petaven quan les trepitjàvem..... Vam poder diferenciar textures rugoses i textures suaus.....ens ho vam passar molt bé!!


El sentit de la VISTA el vam treballar al pati amb diferents materials: calidoscopis, ulleres de llargavista, plàstics transparents, translúcids i opacs, ulleres amb papers de diferents colors......va estar molt divertit.Al sentit del GUST vam poder experimentar com a través de la nostra llengua podem conèixer diferents gustos: DOLÇ, SALAT, ÀCID I AMARG. Vam tastar: mel, una llaminadura àcida, sucre, tònica, unes gotes de cafè, sal, crispetes salades i llimona.

I vam intentar endevinar si el que estàvem tastant era dolç, salat, àcid o amarg.


Va ser divertit i vam tastar alguna cosa que no havíem tastat mai!


Com a conclusió vam aprendre que a través dels nostres sentits podem conèixer i experimentar amb tot el que ens envolta.
8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page