EL CICLE DE L'AIGUA A 4t

Updated: Feb 7

2 de febrer de 2021


Ara que ja sabem moltes coses del cicle de l'aigua, hem estat investigant el cicle urbà de l'aigua, que té algunes fases més, ja que, si volem consumir l'aigua, s'ha de potabilitzar i distribuir. Després, quan ja l'hem utilitzat, abans de tornar-la al medi, l'hem de depurar.

Ens va costar una mica esbrinar l'ordre de les fases, però, al final, ho vam aconseguir!
15 de gener de 2021


Heu vist quines nevades més impressionants que ens ha portat la tempesta Filomena? A les classes de 4t hem decidit investigar la neu i el cicle de l'aigua. Tenim molta feina per endavant, però, de moment, us deixem unes fotos de l'activitat que, gràcies a les noves tecnologies, vam poder fer els dos quarts a la vegada. Va ser fantàstic, perquè, tot i ser en dos espais diferents, fèiem el mateix i, a més a més, tots vèiem el què feien els altres!

Aquesta activitat consisteix en que cada grup escrigui què en sap de la neu. Després farem el buidat i el proper dia, treballarem sobre què volem saber de la neu. A partir d'aquí, haurem de confirmar si els nostres coneixements són o no són certs i, llavors, començarem a investigar. Ens esperen uns dies molt emocionants!


#EscolaAntoniDoltra #blog #web

11 views0 comments

Recent Posts

See All

ESCOLA ANTONI DOLTRA

 

Carrer Narcís Monturiol, 55 (Poble Nou)

08397 Pineda de Mar (Barcelona)

93 767 14 60

© 2020 Escola Antoni Doltra.

Powered by AcmeWeb

LOGO OK - ACME.png
edu365_cat.png
família_i_escola.png
escola_nova_21.png
edu3_cat.png
#aquiproubullyuing.png
internet_segura.png